25. mar. 2014

I spy - trokadero, zlata in bakrena



Vsem tistim, ki ne veste kaj je trokadero nudim pomoč v spodnjih vrsticah. Začelo se je nekako takole. Kje pa bo čistilka natočila vedro vode? Ja navadno odpreš pipo in priteče. V navadnem lijaku v wc pa to odpade. Ker vedra ne moreš postaviti pod pipo. Precej logično.
Ločim moški in ženski wc, ker imam dovolj prostora namestim umivalnik in pipo, lepo v vsaki wc posebej. Tukaj moram  kot obrazložitev navesti, da delam na opremi pisarniških prostorov in  da so finančni okviri zelo limitirani.  
In ko sta moški in ženski wc nekako pod streho, se pojavi vedro vode, katerega je potrebno napolniti.
V skupnem predprostoru wc  naj bi bil tudi umivalnik. Tak za obiskovalce in za vedro vode. In kjer je vedro vode je navadno  stenska pipa. In temu se reče trokadero. Ko sem raziskala možne variante mi je želja po dobrem interieru pričela polzeti iz rok.  Armala ni več,  Unitas pa ima stensko pipo tako, da je ne bi montirala niti v klet.
Tako da sem problem dala v predal, kar je najboljša rešitev in bo v predalu ostal do jutri. Baje se tako stvari uredijo kar same.
Ob raziskovanju možnih rešitev pa sem se navdušila nad programom Alveus, ne boste verjeli, slovenskim. Kovinoplastika Lož.
In komaj čakam na naročnika, ki bo z menoj delil navdušenjem nad svetlečim zlatim in bakrenim.






Ni komentarjev:

Objavite komentar